ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Η ΑΤΥΧΗ 41ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία του Λιβαδίου η είδηση της δολοφονίας της 41χρονης από τον πρώην σύντροφό της και στη συνέχεια αυτόχειρα χθες σε καφετέρια όπου εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, αφού η γυναίκα έλκει την καταγωγή της από το ορεινό χωριό της Ελασσόνας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν . Γάτσας εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τη δολοφονία της Βίκυς Μπαζούκη στον χώρο εργασίας της, με καταγωγή από το Λιβάδι Ελασσόνας, η οποία εξέπνευσε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

“Άλλη μία γυναικοκτονία η οποία συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, έρχεται να συμπληρώσει τον θλιβερό κατάλογο των αδόκητα δολοφονημένων γυναικών στην Ελλάδα, θυμάτων έμφυλης βίας.

Αυτή τη φορά, το φαινόμενο της έμφυλης βίας έρχεται να πλήξει δυστυχώς, και τη δική μας τοπική κοινωνία, για το οποίο η θλίψη μας είναι βαθύτατη.

Καταδικάζουμε κάθε έγκλημα που στρέφεται κατά της ζωής, καθώς και τα εγκλήματα αυτής της μορφής βίας.

Παράλληλα, στέκουμε στο πλευρό της οικογένειας, αλλά και κάθε γυναίκας που υφίσταται αυτή τη μορφή βίας.

Ως Δήμος Ελασσόνας έχουμε λάβει την πρωτοβουλία να παρέχουμε κάθε σχετική βοήθεια και υποστήριξη στις γυναίκες και τις οικογένειές τους που έχουν αυτή την ανάγκη.

Τέλος, εκφράζουμε την οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της συμπατριώτισσάς μας, με την ευχή, να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα τέτοια θύματα”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ