ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΕ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Παν. Νταή στο πλαίσιο δράσης της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και του δήμου

Δυο μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και ειδικότερα ο μαθητής Κ. Κ. της Δ’ τάξης και η μαθήτρια Γ.Π. της Ε’ τάξης ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης για τα δυο ηλεκτρικά ποδήλατα, η οποία έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση με σύνθημα «Ανακύκλωσε στους μπλε κάδους».

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν στις 26 Νοεμβρίου 2021 η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων και η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Αποστόλου Καλογιάννη, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Νταή, του υπεύθυνου της ΕΕΑΑ για θέματα επικοινωνίας με τους Δήμους κ. Δημήτρη Παπασωτηρίου. Το σχολείο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης και οι μικροί μαθητές διασκέδασαν μαθαίνοντας συγχρόνως τα οφέλη της ανακύκλωσης καθώς και τους σωστούς κανόνες ανακύκλωσης.

Η παράδοση των δώρων στους τυχερούς μαθητές έγινε στο σχολείο τους χθες 1η Μαρτίου 2022 από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Νταή, παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Ελένης Δημητρίου και στελεχών της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ