ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Τις συνθήκες που οδήγησαν στη δραματική κατάληξη να δολοφονηθεί ολόκληρη οικογένεια το βράδυ της Τετάρτης, στην Ανδραβίδα του Νομού Ηλείας, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες στρέφουν τις έρευνές τους προς τον πρώην σύζυγο της μητέρας και συζύγου.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο πατέρας της οικογένειας δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τα άψυχα σώματα της οικογένειάς του βρήκε ο μεγαλύτερος γιος περίπου 10 ετών, ο οποίος έλειπε από το σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Ωστόσο, το σενάριο της τριπλής δολοφονίας και της αυτοκτονίας του δράστη απομακρύνεται και οι αρχές εξετάζουν και ένα δεύτερο σενάριο, δηλαδή κάποιος ή κάποιοι άλλοι να εισήλθαν στο σπίτι και να δολοφόνησαν για άγνωστο λόγο τα μέλη της οικογένειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έφερε μαχαιριά στον αυχένα, ενώ εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας. Σημειώνεται ότι στις 19.00 που συνέβη το έγκλημα οι γείτονες δεν άκουσαν καμία φασαρία από ενδοοικογενειακό καβγά.

Έτσι, στο πλαίσιο των ερευνών, αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο και αντίκρισε το φρικιαστικό θέαμα με τη μητέρα, τα αδέλφια και τον πατριό του να είναι νεκροί μέσα σε ένα λουτρό αίματος.
Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πρώην σύζυγος είναι και ο πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού που εντόπισε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά όταν επέστρεψε στο σπίτι. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της ΕΡΤ τα τέσσερα πτώματα παρέμειναν στο σπίτι μέχρι το πρωί της Πέμπτης, καθώς οι αρχές ανέμεναν το φως της ημέρας για να εξεταστούν διεξοδικά από τον ιατροδικαστή.

Το χρονικό του δράματος

Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν πως τα νεκρά παιδιά εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με ενδείξεις ασφυξίας, ενώ ο πατέρας και η μητέρα στην αυλή της κατοικίας. Και τα τέσσερα δολοφονημένα μέλη της οικογένειας φέρουν τραύματα από μαχαίρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ένα παιδί ήταν δύο ετών και το άλλο μόλις ενός έτους.

Τα δύο παιδιά και η μητέρα βρήκαν τραγικό θάνατο από μαχαίρι. Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν αλλοδαποί.

Το μοναδικό μέλος της οικογένειας που γλίτωσε από τη μανία του δράστη, ήταν το μεγαλύτερο παιδί, ηλικίας περίπου 10 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρισκόταν στο σπίτι, όταν έγινε το έγκλημα. Ήταν εκείνο, όμως, που φέρεται να βρήκε νεκρούς τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδελφάκια του. Πληροφορίες ήθελαν τον 10χρονο να αρπάζει το πρώτο αδερφάκι που βρήκε και στη συνέχεια να τρέχει στην εκκλησία της Ανδραβίδας για να ζητήσει βοήθεια.

Μαρτυρίες, που επικαλείται η «Πατρίς», αναφέρουν ότι κάτοικοι είδαν το παιδί να σέρνει το ένα αδελφάκι του στον δρόμο, μέχρι την εκκλησία της περιοχής, ζητώντας βοήθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ