ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια επιχείρηση προσοδοφόρα, ενέχει όμως και αρκετούς κινδύνους. Αν σε αυτούς προστεθεί και το κόστος συντήρησης είναι σαφές, ότι ο επιχειρηματίας θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με όλα τα εχέγγυα για να προστατεύσει τον στόλο του. Μια ευρεία επιλογή από GPS Trackers έρχεται να λειτουργήσει ενισχυτικά προς τους επαγγελματίες του χώρου προστατεύοντας την επιχείρησή του και ταυτόχρονα αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στο σημείο αυτό να γίνει η διευκρίνιση, ότι βάσει και της κείμενης Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, είναι απαραίτητο μέσω ρήτρας στο συμβόλαιο να γνωστοποιείται στον πελάτη, που θα ενοικιάσει ένα όχημα, ότι υπάρχει tracker σε αυτό.

Σε μια εταιρεία που ασχολείται με την ενοικίαση αυτοκινήτου ως επί το πλείστον βρίσκει κανείς καινούρια οχήματα. Παράλληλα πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις του κοινού, ώστε να παρέχει τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Ο νόμος της αγοράς λέει, ότι αν ένα όχημα είναι δημοφιλές στο κοινό, είναι και στους κλέφτες. Λογικό αν προορίζεται για διάλυση και διάθεση των ανταλλακτικών του εντός ή εκτός χώρας. Η κλοπή είναι μια από τις παραμέτρους, από τις οποίες εκάστοτε επιχειρηματίας πρέπει να προστατεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία, τα αυτοκίνητά του. Μέσω υπολογιστή ή μιας απλής εφαρμογής στο κινητό, αναλόγως την υπηρεσία tracker που θα προμηθευτεί ο επαγγελματίας, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το που βρίσκεται, που ήταν πριν, πότε ξεκίνησε αλλά και το ιστορικό ενός αυτοκινήτου έως κι ένα χρόνο πριν.

«Παιχνιδάκι» η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα

Πέραν του κινδύνου να πέσει κανείς θύμα ομάδων, που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα σε διάφορες απάτες, η δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης του οχήματος συμβάλλει και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, που μπορεί να παρέχει η ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα. Ο χρόνος είναι χρήμα και ο πελάτης θα εκτιμήσει τον καλύτερο προγραμματισμό παράδοσης του οχήματος. Λαμβάνοντας υπόψη την κίνηση, τους χαώδεις δρόμους και τους φρενήρεις ρυθμούς στην πόλη η ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα μπορεί να είναι απαιτητική υπόθεση. Με τη ζωντανή απεικόνιση της κίνησης των δρόμων ο υπεύθυνος έχει τη δυνατότητα να οργανώσει καλύτερα τα δρομολόγια. Από τη μια είναι σε θέση να γνωρίζει τον χρόνο παραλαβής από έναν πελάτη και από την άλλη μπορεί να ενημερώνει με μήνυμα για τον χρόνο παράδοσης σε έναν άλλο.

Εκπτώσεις σε καλούς ενοικιαστές αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Εκτός όμως από τον εντοπισμό υπάρχει πληθώρα συναγερμών και αναφορών, που παρέχονται από τις υπηρεσίες εντοπισμού αυτοκινήτων, όπως έλεγχος καυσίμων, διαχείριση κόστους, αυτόματη αναγνώριση οδηγού, οδηγική συμπεριφορά. Ιδίως η τελευταία αυτή υπηρεσία αποδεικνύεται σωτήρια σε μια πόλη με έντονο το κυκλοφοριακό και συχνές φθορές στα οχήματα. Τον βραχνά των ζημιών στην ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη έρχεται να διευκολύνει η παρακολούθηση του τρόπου οδήγησης των οχημάτων. Αδιαμφισβήτητα η κακή συμπεριφορά οδήγησης φθείρει το αυτοκίνητο. ‘Οταν όμως ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση του οχήματος προς παράδοση, μπορεί να προσφέρει ένα ποσοστό έκπτωσης στην ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη. Έτσι ο πελάτης τηρώντας τους κανόνες οδήγησης της εταιρείας βγαίνει κερδισμένος και αυτό το εισπράττει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ