ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Μετά την ανάδειξη Αναδόχου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τεμπών έδωσε ομόφωνα την έγκριση για τη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου. Έτσι πλέον, προχωρούν, από τον Δήμο Τεμπών, οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΓΕΤΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 299.999,66 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από το Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Τεμπών με την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και με την συστηματική δουλειά της τεχνικής μας υπηρεσίας, ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών σε πολύ δύσκολες εποχές», δηλώνει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

«Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινότητα των κατοίκων της Δ. Ε. Κάτω Ολύμπου. Οι Ελληνικές οικογένειες δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως, όμως με την απαραίτητη αλληλεγγύη και την συνοχή της κοινωνίας μας ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Το έργο αφορά την επέκταση και διάφορες εργασίες σε υφιστάμενο κτίριο, που βρίσκεται στην Κοινότητα Πυργετού, για την μετατροπή και τη δημιουργία ενός νέου παιδικού σταθμού.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο υφιστάμενο κτίριο, προκειμένου να είναι ένας παιδικός σταθμός πλήρως λειτουργικός, είναι κυρίως οικοδομικές:

περίφραξη εξωτερικού χώρου, επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου, θερμομόνωση, επιχρίσματα, χρωματισμοί, επενδύσεις, επιστρώσεις, μεταλλικές κατασκευές κλπ, κουζίνα και W/C.

Προβλέπεται, επίσης, να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα ηλεκτρολογικά δίκτυα, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο όπως εργασίες πρασίνου, κατασκευής σταμπωτού δαπέδου, τοποθέτησης πέργκολων, όπως και εξοπλισμού παιδικών χαρών για νήπια (προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού δαπέδου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ