ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ομολόγησε το φοβερό τετραπλό έγκλημα ο 60χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Ο καθ’ ομολογία δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Νωρίτερα είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ανδραβίδα, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 60χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν το σπίτι, αλλά αποχώρησαν μόλις ενημερώθηκαν για τη σύλληψή του στην Πάτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ