4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ 1.200 m. ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΒΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβουοι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, μόλις καταγγέλθηκε η κλοπή καλωδίου από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο νέο κόμβο του Τυρνάβου προχώρησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σύλληψη 4 ατόμων ως υπεύθυνων για την κλοπή, οι οποίοι και ομολόγησαν την πράξη τους.

ΟΠως προέκυψε από την πρανάκριση οι 4 συλληφθέντες ηλικίας οι 2 25 ετών και οι υπόλοιποι 23 και 17 ετών, τις τελευταίες ημέρες προχώρησαν στην αφαίρεση καλωδίου τμηματικά με αποτέλεσμα να έχουν κλέψει συνολικά 1.200 μ. καλωδίου από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού του κόμβου, ενώ προκάλεσαν και σημαντικές φθορές στα φρεάτια μέσα από τα οποία περνούσε το καλώδιο.

Μάλιστα με τις πράξεις τους έθεσαν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή αφού κινδύνευαν από ηλεκτροπληξία.

Το πρόβλημα στο νέο κόμβο έγινε αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς που ενημέρωσαν το Α.Τ. Τυρνάβου σήμερα νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση και τη σύλληψη των δραστών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και άθικτο τμήμα 200 μέτρων από το καλώδιο αφού το υπόλοιπο το είχαν λιώσει.

Το καλώδιο παραδόθηκε στον εκπρόσωπο της εταιρίας που κατασκεύασε το έργο ενώ σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμός το κόστος της ζημιάς ξεπερνά τις 20.000 €

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ