ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με αφορμή την προχθεσινή σύλληψη 4 ατόμων για κλοπή καλωδίων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στον νέο κόμβο του Τυρνάβου, εκπαιδευτικός, αναγνώστης της σελίδας του οποία τα στοιχεία είναι στη διάθεση του paidis.com, προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για εκτεταμένες κλοπές καλωδίων από δίκτυο ηλεκτροφωτισμού αλλά και μαντεμένιων καπακιών από φρεάτια στην ευρύτερη περιοχή του αναχώματος στον Τιταρήσιο, από το αμαξοστάσιο μέχρι το γήπεδο, επισημαίνοντας ότι αυτή η ενέργεια πέραν των ζημιών, εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους.

Στην επιστολή του αναφέρει:

“Σχετικά με το θέμα για την κλοπή καλωδίων από το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο νέο κόμβο του Τυρνάβου που ανεβάσατε, θα ήθελα να προσθέσω , ότι οι γνωστοί – άγνωστοι χτύπησαν και ακριβώς στην απέναντι πλευρά του Τυρνάβου.
Στην όχθη του Τιταρησιου , πάνω στο ανάχωμα απ’ το Δημοτικό Αμαξοστάσιο έως το Γήπεδο , είχε κατασκευαστεί δίκτυο φωτισμού με κολώνες και λαμπτήρες, αν δεν κάνω λάθος επί Δημαρχίας του αείμνηστου Ν. Χελιδόνη.
Τμήματα αυτού του δικτύου (μικρά δυστυχώς μόνο) λειτουργούν και σήμερα.
Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν κάποιοι έκλεψαν τα καπάκια από μαντέμι που υπάρχουν στη βάση κάθε κολώνας!!!
Έτσι αποκαλύφτηκαν και καλώδια του δικτύου.

Τοσυμβάν εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, γιατί υπάρχουν ακάλυπτα φρεάτια του δικτύου εμπρός στο 1ο Δημοτικό, όπου προφανώς περνάν κάθε μέρα πάρα πολλά παιδάκια!!!
Το ίδιο έγινε και με τα καπάκια των φρεατίων ελέγχου του αγωγού ομβρίων υδάτων που καταλήγει λίγα μέτρα μετά τη γέφυρα.

Επειδή αυτή η ενέργεια μπορεί να αποβεί μοιραία , θα πρέπει νομίζω οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την αποκατάσταση των ζημιών και η Αστυνομία βέβαια να βρει τους δράστες και να τους παραπέμψει στη Δικαιοσύνη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ