ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Η εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου το τελευταίο διάστημα καθιστά από μόνη της απαγορευτική την συνεχεία των αγροτικών φροντίδων. Πάγιο αίτημα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος έτσι όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους τις Ενωτικές Ομοσπονδίες και την Π.Ε.Μ το αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες όπως δίνουν όλες οι κυβερνήσεις στους εφοπλιστές στους ξενοδόχους και στους κλινικάρχες.

Ενω αν το δούμε και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο βλέπουμε ότι σε αρκετές χώρες της Ευρώπης υπάρχει αγροτικό πετρέλαιο με πάρα πολύ πιο χαμηλές από ότι στην Ελλάδα.
Προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός από την Κεντρική πλατεία της Λάρισας έταζε επιστροφή φόρου πετρελαίου, προγραμματικά η κυβέρνηση του όπως και οι προηγούμενες μας έλεγε ότι ο αγροτικός τομέας είναι η ατμομηχανή της οικονομίας μετεκλογικά εμπαιγμός με την υπόσχεση για επιστροφή φόρου πετρελαίου να είναι εξευτελιστική και πλήρη απαξίωση του αγροτικού κόσμου της χώρας.

Εδώ και τώρα να δοθεί αφορολόγητο πετρέλαιο στον αγροτικό κόσμο διότι θα μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τις καλλιέργειες μας.
Άμεση εξόφληση όλων των παραγωγών που επλήγησαν από φυσικά φαινόμενα το προηγούμενο έτος, διότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις να έχουμε νέες απώλειες στις παραγωγές μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με άλλες μορφές δεν σταματάμε να διεκδικούμε και παράλληλα χαιρετίζουμε όλες τους συναδέλφους μας από τον Τύρναβο και το ΔαμΆσι που δώσαμε το παρών στο δρόμο με τα τρακτέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ