ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΝΛ

«Μετά την απόφαση για αύξηση του προϋπολογισμού προμήθειας νέου αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για την προκήρυξη διαγωνισμού για την απόκτηση νέου τομογράφου.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον κ. Πλεύρη, τόνισα την ανάγκη “το ΓΝΛ να αποκτήσει νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο”.

Χθες επικοινώνησα μαζί του για να τον ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκριση στο αίτημα της διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μεταφέροντας, την ικανοποίηση της ιατρικής κοινότητας, αλλά και της λαρισαϊκής κοινωνίας, ευρύτερα».

Αυτά δήλωσε, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, μετά τη θετική εξέλιξη, προσθέτοντας:

«Στην πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Υγείας, αναζητήσαμε την προσφορότερη λύση για την δυνατόν ταχύτερη προμήθεια νέου αξονικού και τελικά αποφασίστηκε να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού δημοσίου με την εταιρεία “SIEMENS”.

Προσωπικά, νιώθω δικαιωμένος από την εξέλιξη και δεσμεύομαι να συνεχίσω τις προσπάθειες για την ενίσχυση των δύο Νοσοκομείων της Λάρισας σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και των Δομών Υγείας του Νομού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ