ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ;

Νέες διαμαρτυρίες γονέων του 2ου νηπιαγωγείου Αμπελώνα αλλά και κατοίκων της συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου για εγκατάλειψη και αδιαφορία από την πλευρά της δημοτικής αρχής

Εξαλλοι με την στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου είναι γονείς μαθητών του 2ου νηπιαγωγείου Αμπελώνα που είχαν εκφράσει εδώ και εβδομάδες παράπονα για την κατάσταση που βρίσκεται ο παιδότοπος του νηπιαγωγείου σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος εξαιτίας του σάπιου ξύλινου σκίαστρου, αλλά και ξεχαρβαλωμένης κολώνας σε παιχνίδι του νηπιαγωγείου.

Επίσης σημειώνουν ότι θεωρούν αδιανόητη την απάντηση που πήραν για την ελλιπή παροχή υλικών για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου σύμφωνα με την οποία ο δήμος δεν έχει λεφτά επειδή ξόδεψε πολλά για καύσιμα αυτό το διάστημα.

“Θα περιμέναμε από τη δημοτική αρχή να σπεύσει άμεσα και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με τα παιδιά μας, αλλά αντ’ αυτού συναντήσαμε μία πλήρη αδιαφορία για τα προβλήματα. Φαίνεται ότι δεν νοιάζονται για το σχολείο μας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τρέξουν μόλις προκληθεί κάποιο ατύχημα αλλά τότε δυστυχώς θα είναι αργά”, σημείωσε γονέας που για μια ακόμη φορά καλεί τη δημοτική αρχή να ευαισθητοποιηθεί και προειδοποιεί ότι γονείς θα αναγκαστούν να επισκεφθούν το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εν τω μεταξύ κάτοικοι της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου στην οποία βρίσκεται το νηπιαγωγείο, εκφράζουν παράπονα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νεκροταφείο της περιοχής και τονίζουν τους κινδύνους που εγκυμονούν τα ακλάδευτα δένδρα στο πάρκο της εκκλησίας.

Οπως αναφέρουν αν και έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές η βρύση που βρίσκεται στο κοιμητήριο τρέχει ανεξέλεγκτα εδώ και πολύ καιρό και ειδικά αυτές τις ημέρες με τον παγετό είναι βέβαιο ότι μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα κυρίως σε ηλικιωμένους που επισκέπτονται προσφιλή τους πρόσωπα.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρουν εδώ και καιρό έχουν ζητήσει να κλαδευτούν τα τεράστια δένδρα στο πάρκο της εκκλησίας από τα οποία με έναν δυνατό αέρα μπορεί να πέσουν τεράστια κλαδιά και να προκαλέσουν ζημιές και ατυχήματα.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι πρόσφατα ένα τέτοιο κλαδί προκάλεσε ζημιά στη στέγη της εκκλησίας που άρχισε να μπάζει νερά με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και σε αγιογραφίες εντός του ναού.

Ακούει κανείς;

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ