ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ “ΛΥΓΙΣΑΝ” ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την εντός έδρας ήττα με 66 – 68 από την Αγριά, γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Αμπελωνίτες για ακόμη ένα παιχνίδι, πλήρωσαν ακριβά τις πολλές τους απουσίες και αν και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, εν τέλει, δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα του Αμπελώνα, που παρατάχθηκε στον αγώνα χωρίς τους Χαιρετίδη, Μπαμπανάτσα, Μπεχλιβάνο και Αποστολάκη, που τραυματίστηκε μόλις στο 2ο λεπτό, βρέθηκε να κυνηγά από την αρχή το σκορ, καθώς οι παίχτες της Αγριάς είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο ημίχρονο, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με την Αγριά να προηγείται με 5 πόντους (34 – 39) ενώ και στο τρίτο δεκάλεπτο, η εικόνα παρέμεινε ίδια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Αμπελωνίτες κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια, ροκάνισαν την διαφορά και 1,5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα πέρασαν μπροστά με 66 – 61, όμως δυο συνεχόμενα τρίποντα της Αγριάς γύρισαν το ματς, με τους Αμπελωνίτες να αστοχούν στην τελευταία επίθεση, με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι και έτσι να γράφεται το τελικό 66-68.

Παρά τη νέα τους ήττα, οι Αμπελωνίτες παραμένουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ επόμενος αντίπαλός τους είναι η ομάδα της Νίκαιας Λάρισας, που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, την Κυριακή 20 Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ