ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τις εργασίες αποκατάστασης του πρώην δημαρχείου Πολυδάμαντα στη Βαμβακού καθώς και τις επισκευές υποδομών σε κοινόχρηστους χώρους, επιθεώρησε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Η εργολαβία το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 53.112,90 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. αφορά στην ανακατασκευή της στέγης του πρώην δημαρχείου, στην τοποθέτηση ψευδοροφής όπου αυτή είναι καταστραμμένη από ορυκτές ίνες, στη βελτίωση της εσωτερικής ρύθμισης με γυψοσανίδες και δημιουργία W.C. ΑμεΑ. καθώς και στην αποκατάσταση της εξωτερικής και της εσωτερικής όψης του κτιρίου.

Επιπρόσθετα γίνεται ανακατασκευή του πεζόδρομου πλησίον του δημαρχείου, στο χώρο της κεντρικής πλατείας του χωριού.

Σε δήλωσή του ο κ. Εσκιόγλου τόνισε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης του πρώην δημαρχείου Πολυδάμαντα, αλλά και του κοινόχρηστου χώρου πέριξ αυτού, στην πλατεία της Βαμβακούς.

Πρόκειται για ένα επιβεβλημένο έργο για τη συντήρηση ενός ιστορικού κτηρίου του χωριού, αλλά και για την λειτουργική και αισθητική βελτίωση της πλατείας.

Ο δήμος μας απαρτίζεται από δεκάδες χωριά, που το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες. Αυτές οι ανάγκες λοιπόν, βρίσκονται σε προτεραιότητα για εμάς που συνεχίζουμε με πρόγραμμα και σχέδιο να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινωνίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ