ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΘΕΒ

Σε κλίμα προβληματισμού αλλά και συγκρατημένης αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10 Μαρτίου στο «Φρούριο» στη Λάρισα, η κοπή της πίτας των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), η οποία λόγω της υγειονομικής πανδημίας ήταν λιτή, με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «…βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία για όλους, τόσο για την κοινωνία αλλά και τις ίδιες τις επιχειρήσεις.  Παρ’ όλα αυτά η επιχειρηματική κοινότητα, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, δρα οργανωμένα και δηλώνει παρούσα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε ελπίδα στην κοινωνία μας και στην οικονομία της χώρας…Παραμένουμε αισιόδοξοι και αλληλένδετοι, δείχνοντας πίστη στις δικές μας δυνάμεις ώστε να υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα, κάτι το οποίο χρειάζεται ο ίδιος ο τόπος μας…».

«Τυχερός» της βραδιάς αναδείχθηκε ο επιχειρηματίας κ. Μιχάλης Παπαϊωάννου, από τη βιομηχανία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. – PROTEAS, το φλουρί αντιστοιχούσε σε μία κρουαζιέρα για δύο άτομα στα ελληνικά νησιά, μία ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «EFILIAL TRAVEL».

Όμως, και οι γυναίκες επιχειρηματίες έδωσαν το παρόν και είχαν την τιμητική τους, δηλώνοντας τη δυναμική τους και της προσφορά τους στο θεσσαλικό επιχειρείν.  Ύστερα από κλήρωση η κα Ισμήνη Κιούση, από την εταιρία μέλος του Συνδέσμου «ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε.», «κέρδισε» μια θεραπεία Aquapure ΙΙ, ευγενική προσφορά του ANIMUS MEDICAL AESTHETICS.

Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πάτερ Ραφαήλ, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός, εκ μέρους του Δημάρχου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτης Νταής, σύσσωμη η διοίκηση του Συνδέσμου και επιχειρηματίες μέλη του ΣΘΕΒ.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλίας δηλώνει εκ νέου την παρουσία του στην ετήσια συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ στις 31 Μαρτίου, στη Λάρισα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ