ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δίπτυχου μεγάλων διαστάσεων 150cm x 300cm, έργο των εικαστικών Μελά Καραγιάννη και Μιχαήλ Βακαλούλη, στον χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών μετά από έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας παρουσία του Διοικητή Γρηγορίου Βλαχάκη και του Διευθυντή του ΤΕΠ Δημητρίου Μπαμπαλή .

Ο πίνακας με τίτλο: «Το παρελθόν και το παρόν ατενίζουν το μέλλον», παρουσιάζει τη διαχρονική ανάγκη της ανθρωπότητας για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με στοιχεία εξπρεσιονισμού τα οποία γίνονται κτήμα ενός ολοκληρωμένου ζωγραφικού πεδίου.

«Αυτή η κίνηση συμβάλει στην όλη προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας και βελτίωσης της αισθητικής στους χώρους της δημόσιας υγείας” τόνισε ο διοικητής του Γ.Ν.Λ κ. Γρηγόρης Βλαχάκης.

«Άνθρωποι της τέχνης μας τιμούν με αυτό τον τρόπο μετά από δύο χρόνια κοπιαστικής δουλειάς. Θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτή την τιμή που κάνουν για όλους τους λειτουργούς της υγείας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Μπαμπαλής

Σύμφωνα με τις σχετικές δηλώσεις των ανωτέρω εικαστικών «ο πίνακας τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο, διότι η τέχνη μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους ακόμη και σε ένα τόσο νευραλγικό τμήμα όπως είναι τα Επείγοντα Περιστατικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ