Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΑΝΕ ΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (φωτο)

Υπεραμυνόμενος του έργου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που όπως υποστήριξε έκανε άλματα μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης κάλεσε τους πολίτες της Θεσσαλίας να κρίνουν και να συγκρίνουν σημειώνοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση τηρεί το προεκλογικό της πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους μαθητευόμενους μάγους που ανέβαιναν στα τρακτέρ και όταν βρέθηκαν στην κυβέρνηση ξέχασαν τους αγρότες.

Ο κ. Μαρινάκης που περιόδευσε σήμερα στο νομό Λάρισας συνοδευόμενος από τον γραμματέα οργανωτικού του κόμματος και τοπικά στελέχη, με στόχο να αναδείξουν τη σημασία του πρωτογενούς τομέα, αλλά και τον κεντρικό ρόλο που παίζει η Θεσσαλία και ειδικά ο νομός, είχε σειρά επαφών με αγφρότες, εκρποσώπους αγροτικών συλλόγων, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους του επιχειρείν και κομματικά στελέχη, ολοκλήρωσε την επίσκεψη με ομιλία σε κομματικά στελέχη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

Η σημερινή επίσκεψη όπως ανέφερε και ο ίδιος εντάσσεται στο πλαίσιο ενός κεντρικού σχεδιασμού του κόμματος που ζήτησε ο Κυρ. Μητσοτάκης για να αφουγκραστεί η νΔ τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα των πολιτών και των διαφόρων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης είχε ως εξής:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ KTHNOTPOΦIKH MONAΔA

AΓIA – ΣYΣKEYAΣTHPIO ΦPOYTΩN & AΓPOTIKOΣ ΣYNETAPIΣMOΣ <KIΣΣABOΣ>

ΠANEΠIΣTHMIAKO NOΣOKOMEIO ΛAPIΣAΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΓΝΛ & ΤΟΥ ΓΝΛ

ΓEΩTEE – ΠAPAPTHMA KENTPIKHΣ EΛΛAΔAΣ

ΠEPIΦEPEIA ΘEΣΣAΛIAΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ.  K. AΓOPAΣTO

ΓPAΦEIA ΔEEΠ (ΔIAΔOXIKA):

ΣYNANTHΣH ME TOYΣ ΔHMAPXOYΣ

ΣYNANTHΣH ME EKΠPOΣΩΠOYΣ ΓEΩPΓIKΩN & KTHNOTPOΦIKΩN ΣYΛΛOΓΩN

ΞENOΔOXEIO ΔIONYΣOΣ, ΣYNANTHΣH ME ΣTEΛEXH TOY NOMOY

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ