ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Δ.Α. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πριν από λίγο καιρό το paidis.com είχε φιλοξενήσει διαμαρτυρία δημότη για την κλοπή καλωδίων και καπακιών από φρεάτια του συστήματος φωτισμού που υπάρχει στην περιοχή του αναχώματος και γύρω από το 1ο δημοτικό σχολείο Τυρνάβου. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα από την πλευρά της δημοτικής αρχής για να κλείσουν αυτά τα φρεάτια που είναι πηγή κινδύνου κυρίως για τους μικρούς μαθητές στη διαδρομή τους από και προς το σχολείο.

Στο θέμα επενέβη χθες μητέρα μαθητή του σχολείου με επιστολή διαμαρτυρίας προς τη σελίδα με την οποία αφού επιβεβαιώνει ότι εδώ και πολύ καιρό έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο έχουν κλαπεί όλα τα καπάκια από το έδαφος κάτω από τις κολώνες φωτισμού, επισημαίνει ότι οι τρύπες είναι πάνω από μισό μέτρο και έχει ρεύμα και καλώδια.

“Ο διευθυντής έχει κάνει έκκληση στον δήμο να επιληφθεί αλλά δεν έγινε τίποτα. Παρακαλώ αν θέλετε κάντε μια αναφορά στη σελίδα σας καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τα παιδιά που βγαίνουν τρέχοντας και όχι μόνο. Σας στέλνω μια φωτο από ένα εξ αυτών για να καταλάβετε», σημειώνει η μητέρα που αγωνιά και φοβάται.
Αλήθεια τί έχουν να πουν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και καθημερινότητας Περιμένουν να γίνει πρώτα ατύχημα για να τρέξουν;

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ