ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ PFS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “FOOD EXPO”

Δυναμική και εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της PFS – Papageorgiou Food Service στην έκθεση Food Expo που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα 12-13-14 Μαρτίου. Οι συνεργάτες της εταιρείας και πλήθος ενδιαφερόμενων έδωσαν ισχυρό παρόν στο περίπτερο, δοκιμάζοντας εκτός από το προϊόν κατατεθέν που είναι ο γύρος χοιρινός και κοτόπουλο, τη νέα μεγάλη γκάμα προψημένων και παναρισμένων προϊόντων.

Τα νέα προϊόντα της PFS παρασκευάζονται αποκλειστικά στη νέα παραγωγική μονάδα, μια τεραστίων διαστάσεων επένδυση, αξίας 13,5 εκατομμυρίων ευρώ, που φέρνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη μια από τις πιο σύγχρονες γραμμές παραγωγής στην κατηγορία των παναρισμένων και προψημένων προϊόντων.

Η ισχυρή παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και η συνεχή της ανάπτυξη και εξέλιξη δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες ούτε από τον πολιτικό κόσμο της χώρας που έδωσε το παρόν στο περίπτερο, συζητώντας τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, τα οποία επηρεάζουν το τελευταίο διάστημα δραματικά το επιχειρείν και πώς αυτό μπορεί να ενισχυθεί μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Η PFS, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Food Service , με παρουσία σε περισσότερα από 3000 τελικά σημεία στην Ελλάδα και εξαγωγική δραστηριότητα σε 20 και πλέον χώρες του εξωτερικού, επενδύει συνεχώς, βάζοντας στα άμεσα πλάνα της κατασκευή εγκατάστασης βιολογικού καθαρισμού, φωτοβολταϊκού πάρκου για την πλήρη κάλυψη ενεργειακών της αναγκών και νέας αποθήκης- Logistics 10.000 παλετοθέσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ