ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Εκφράζει την ενόχλησή της γιατί δεν απαντά στο αίτημά της για συνάντηση της ίδιας και κατοίκων των Νέων Καρυών μαζί του

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,
Ειλικρινά, δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο να σας απευθύνω αυτό το γράμμα διαμαρτυρίας, είμαι όμως αναγκασμένη να το κάνω, γιατί με τη συμπεριφορά σας απέναντί μου απαξιώνετε όχι το πρόσωπό μου, αλλά τον θεσμό του Βουλευτού, δηλαδή του εκλεγμένου αντιπροσώπου του κόσμου.

Συγκεκριμένα, εδώ και ένα μήνα, στις 19/02/2022, σας έχω απευθύνει επιστολή, ζητώντας σας μια συνάντηση με εμένα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέων Καρυών του Δήμου Κιλελέρ καθώς και αντιπροσωπία κατοίκων του χωριού. Σκοπός της επίσκεψής μας θα ήταν η συζήτηση μαζί σας των προβλημάτων που δημιουργούνται στους κατοίκους και στις καλλιέργειές τους, από την χάραξη του νέου δρόμου Λαρίσης – Φαρσάλων.

Έκτοτε όμως και ενώ έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και ενώ έχω επανέλθει τηλεφωνικά και προσωπικά στη γραμματέα σας 2 ή 3 φορές, υπενθυμίζοντας το αίτημα συνάντησης, συνεπικουρούμενη και από τον Δήμαρχο Κιλελέρ, κ. Θανάση Νασιακόπουλο, το αίτημα αυτό δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό.
Επειδή δεν θεωρώ σωστό να αγνοείτε οποιονδήποτε πολίτη ζητά μια συνάντηση μαζί σας για να σας θέσει το πρόβλημά του, πόσο μάλλον μια εκλεγμένη Βουλευτή και εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες, διαμαρτύρομαι έντονα για αυτή σας τη στάση και σας παρακαλώ να ικανοποιήσετε άμεσα το αίτημά μας.
Γνωρίζετε καλά ότι αυτή η κίνησή μου δεν έχει αντιπολιτευτικό χαρακτήρα προς το πρόσωπό σας, γιατί στο παρελθόν έχω δημόσια επαινέσει πρωτοβουλίες σας που με βρίσκουν σύμφωνη (π.χ. βοσκοτόπια Δήμου Τυρνάβου), ανεξάρτητα από τις διαφορετικές πολιτικές μας πεποιθήσεις.
Με τιμή,
Αννα Βαγενά
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας

Συνυπογράφουν
Πρόεδρος Κοινότητας Νέων Καρυών, Χρήστος Μουτούδης
Κάτοικοι των Νέων Καρυών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ