ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΘΕ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης των σηράγγων Τ1 & Τ2 του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και συντήρησης της γραμμής που τροφοδοτεί παρακείμενο υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο του Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο, Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, και κατά τις ώρες 06:00 – 10:00:

Α) Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλαταμώνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Ευαγγελισμού προς Θεσσαλονίκη.
Β) Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλαταμώνα έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Πλαταμώνα προς Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ