ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:  Συστήματα Ελέγχου Ποιότητας – Εθνικά και Διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας (IFS/BRC) GLOBALGAP/GLOBALGAP GRASP -ΠΟΠ – ΠΓΕ – Βιολογική Γεωργία για την Ενότητα 1: Καλλιεργητικές Μέθοδοι, Έλεγχος Ποιότητας και Προώθηση Αγροτικών Προϊόντων του ΑΞΟΝΑ 2: Σύγχρονες Μέθοδοι Παραγωγής, Πιστοποίησης, Συσκευασίας και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Τοπικά προϊόντα Δήμου Αγιάς: Από την παραγωγή στο ράφι»

O Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Μελιβοίας «Η ΑΘΑΝΑΤΗ», διοργανώνουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο στα πλαίσια του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Τοπικά προϊόντα Δήμου Αγιάς: Από την παραγωγή στο ράφι».

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 και από ώρα 17:30 έως 20:30 θα πραγματοποιηθεί το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «7. Συστήματα Ελέγχου Ποιότητας – Εθνικά και Διεθνή Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας (IFS/BRC) GLOBALGAP/GLOBALGAP GRASP – ΠΟΠ – ΠΓΕ – Βιολογική Γεωργία και Εκπαιδευτές την κ. Ευαγγελία Ζιάννα και τους κ. Ιωάννη Καραστέργιο και Χρήστο Τσάκο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου “Χρυσαλλίδα” στην Αγιά. Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευομένων κρίνεται απαραίτητη.

Η είσοδος στο κτίριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με πιστοποιητικό νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του κτιρίου.
Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να φέρουν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας για την πραγματοποίηση του ελέγχου.

Ισχύουν όλα τα μέτρα για τον Covid-19.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ