ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

 Συνάντηση με υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είχε η Στέλλα Μπίζιου

«Το Αστυνομικό Τμήμα της Ελασσόνας θα μετεγκατασταθεί σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και προσβάσιμο από όλους τους συμπολίτες μας κτήριο. Σε συνεργασία με τον Δήμο και την Διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος, είχα επισημάνει στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την ανάγκη αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών με στόχο την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας και την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τους πολίτες όλου του δήμου.

Ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος, με διαβεβαίωσε πως έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες της μετεγκατάστασης και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, τόσο για τις ενέργειές του όσο και για την ενημέρωση που μου παρείχε».

Τα παραπάνω σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λάρισας κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

«Με τον υπουργό είχαμε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση εστιάζοντας ιδιαίτερα στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και της αστυνόμευσης, αλλά και στις υπηρεσιακές ανάγκες της Αστυνομίας προκειμένου απερίσπαστα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να επιτελούν το έργο τους.

Η ασφάλεια του πολίτη είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ και είναι οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας αυτοί που φροντίζουν να γίνεται πράξη.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεριμνά για τον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών του Αστυνομικού Σώματος και την βελτίωση των παρεχόμενων στο κοινωνικό σύνολο υπηρεσιών», τόνισε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ