ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μία νέα σύγχρονη παιδική χαρά παραδόθηκε έτοιμη προς χρήση για τους μικρούς κατοίκους της κοινότητας Μεσοχωρίου από τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Ιω. Δραγατσίκη, Φρ. Καρκαβανίδου – Σκρέτα και του προέδρου της κοινότητας Μεσοχωρίου κ. Ιω. Ζαρλαδάνη.

Πρόκειται για την πρώτη παιδική χαρά του δήμου Ελασσόνας στην οποία τοποθετήθηκε χυτό δάπεδο ασφαλείας, μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά στην πλατεία της κοινότητας Μεσοχωρίου, με καινούργια πιστοποιημένα όργανα ασφαλείας από υλικά άριστης ποιότητας, η οποία πληροί όλες τις απαραίτητες από το νόμο προϋποθέσεις, με στόχο την ασφαλή απασχόληση των παιδιών.

Πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής είναι οι παιδικές χαρές του δήμου να είναι χώροι ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά, χώροι που θα τους επιτρέπεται να ασκούν το σώμα τους, να κάνουν φίλους και να έχουν έναν χώρο να περνάνε τις ελεύθερες ώρες τους, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια τους.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κατά την παράδοση της ολοκαίνουργιας παιδικής χαράς δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε σήμερα μία νέα παιδική χαρά και μάλιστα την πρώτη παιδική χαρά με δάπεδο ασφαλείας στο δήμο Ελασσόνας. Είναι η ελάχιστη προσφορά του Δήμου μας στα παιδιά της κοινότητας Μεσοχωρίου που βίωσαν την εμπειρία του καταστροφικού σεισμού τη χρονιά που μας πέρασε. Με ικανοποίηση βλέπουμε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία δύο χρόνια, ο σχεδιασμός της δημοτικής μας αρχής, αρχίζει σταδιακά να υλοποιείται με μικρά και μεγάλα έργα. Ωστόσο πρέπει να καταστεί σαφές, ότι για να διατηρηθούν αυτές οι παρεμβάσεις στην κατάσταση που πρέπει, στην κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε ως δημότες, θα πρέπει όλοι με αίσθημα ατομικής ευθύνης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ