ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ακόμη μια τιμητική διάκριση για το Δήμο Τεμπών, που βραβεύτηκε στα Best City Awards 2022, στην κατηγορία «On line Σύστημα Παρακολούθησης πιθανών διαρροών νερού στο δίκτυο ύδρευσης», για την πολιτική του στη Διαχείριση Νερού.

Τα Best City Awards είναι τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές πόλεις. Σε μια γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των ΟΤΑ και των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους. Στη Τελετή Απονομής, που πραγματοποιήθηκε στη Θεατρική Σκηνή | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, εκτός των νικητών συμμετείχαν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής, εκπρόσωποι Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφοι.

«Ο Δήμος Τεμπών έχει ολοκληρωμένο σχέδιο στη διαχείριση του νερού», δήλωσε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. «Κινούμαστε με σχέδιο, με στόχο την εξασφάλιση νερού για ύδρευση και τη βελτίωση της αποδοτικότητας υπαρχόντων δικτύων μεταφοράς νερού. Τα τελευταία δυόμιση (2,5) χρόνια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και με ιδία έσοδα εκτελούμε έργα πολλών εκατομμυρίων. Έργα ύδρευσης παντού, υπογειοποιήσεις υδρευτικών δικτύων, ζωνοποιήσεις, συντηρήσεις και επισκευές δεξαμενών ύδρευσης και αντλιοστασίων, που διασφαλίζουν επαρκές και ποιοτικό πόσιμο νερό, προστατεύοντας έτσι τη δημόσια υγεία», προσθέτει ο Δήμαρχος.

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, ανέδειξαν για 5η χρονιά κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση, απάντησε στις προκλήσεις και απέδειξε ότι με ευελιξία, καινοτομία και σχέσεις εμπιστοσύνης μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ