Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Στην τελετή παράδοσης , από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ,  δέκα νέων ασθενοφόρων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, παρευρέθηκε η μηχανικός, γενική γραμματέας  της ΠΕΔ Θεσσαλίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου .

Η κ. Καραλαριώτου στον χαιρετισμό της ανέφερε μεταξύ των άλλων :

«Οι γυναίκες και οι άνδρες του ΕΚΑΒ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την τεράστια υγειονομική κρίση. Τους ευχαριστούμε θερμά και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που με αυταπάρνηση συνεχίζουν και  δίνουν την μάχη για  να σώσουν ζωές .

Η παραλαβή σήμερα δέκα νέων συγχρόνων ασθενοφόρων, με χρηματοδότηση  από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας , ενισχύει το κοινωνικό κράτος  και το δημόσιο σύστημα υγείας της περιοχής μας . Από την πρώτη θητεία  της Περιφέρειας, στην οποία θήτευσα ως Αντιπεριφερειάρχης, με τον Κώστα Αγοραστό είχαμε ως στρατηγική επιλογή τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, υλοποιώντας πολλά έργα προμήθειας εξοπλισμού αλλά και ανέγερση νέων μονάδων υγείας .

Είμαστε σταθερά υπέρ του Δημόσιου συστήματος υγείας. Θέλουμε όλοι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς ότι σε κάθε πρόβλημα υγείας που θα προκύψει, θα τύχουν υψηλής ποιότητας περίθαλψης μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, στον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Γιάννη Γούλα και στην διοίκηση του ΕΚΑΒ .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ