ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πείσμα των όσων επιχείρησαν με επιθέσεις, ψέματα, αήθεις χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα να δυσφημήσουν και να εμποδίσουν την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία, πλήθος κόσμου βρίσκεται ήδη στα Προπύλαια.

Με ουκρανικές σημαίες, σημαίες της ειρήνης, παλμό και συνθήματα κατά της εισβολής Πούτιν χιλιάδες στέλνουν ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα.

Με κεντρικό σύνθημα, «να σταματήσει τώρα η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, να σιγήσουν τα όπλα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό» πολίτες κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο πριν τις 8 στα Προπύλαια για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Η συναυλία για την ειρήνη, την οποία διοργανώνει η συλλογικότητα «αλληλεγγύη για όλους» ξεκίνησε με ένα βίντεο που έλεγε «όχι πόλεμο» και με εικόνες και πλάνα από την Ουκρανία, τους πρόσφυγες που προσπαθούν να γλιτώσουν, αλλά και βομβαρδισμένα κτίρια. Κλειστή η Πανεπιστημίου και οι δρόμοι γύρω από τα Προπύλαια.

Στη συναυλία συμμετέχουν και θα εμφανιστούν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη: Μ. Αθανασίου, Π. Βλάχος, Δ. Γκοτσόπουλος, Σπ. Γραμμένος, Γλυκερία, Φ. Δεληβοριάς, Π. Δρακόπουλος, Εισβολέας, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Χρ. Θηβαίος, Κ. Θωμαΐδης, Κ. Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κ. Λειβαδάς, Μ. Λογιάδης, Μ. Μητσιάς, Δ. Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γ. Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Ν. Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κ. Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασούλη, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ