ΣΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙ Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

Με όλα τα μέλη του συνδυασμού «Αλλάζουμε» του  Μεσοχωρίου συναντήθηκε  ο επικεφαλής  κ. Νίκος Ευαγγέλου και είχε  την ευκαιρία να συζητήσει  μαζί τους για  όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε ότι οι κάτοικοι του Μεσοχωρίου αισθάνονται εγκαταλειμμένοι  και αδικημένοι από την δημοτική αρχή Γάτσα και βιώνουν ακόμη και σήμερα τις δυσκολίες που άφησε πίσω του ο περυσινός  καταστροφικός σεισμός της 3ης Μαρτίου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ν. Ευαγγέλου συζήτησε αναλυτικά με τα μέλη της ομάδας του για τα προβλήματα  που του μετέφεραν και ιδιαίτερα για τις αδικίες που υφίστανται από την σημερινή δημοτική αρχή.

Τα μέλη του συνδυασμού στο Μεσοχώρι μετέφεραν  στον κ. Ευαγγέλου τον προβληματισμό τους  για τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία  η δημοτική αρχή  υλοποίησε την διακίνηση των προιόντων αλλά  και της κατανομής του επιδόματος των 600 ευρώ, της επιδότησης των οικοσκευών  την  οποία πολλές οικογένειες δεν  έχουν λάβει ακόμη , παρά το γεγονός ότι τα δικαιούνται.

Τα προβλήματα αλλά και οι δυσκολίες των κατοίκων του Μεσοχωρίου αναμένεται το επόμενο διάστημα να μεταφερθούν στην δημοτική αρχή προκειμένου να δοθούν άμεσα απαντήσεις.

Τα μέλη της ομάδας του Συνδυασμού «Αλλάζουμε» στο Μεσοχώρι δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Ευαγγέλου και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ το ψηφοδέλτιο θα στηρίξουν και νέα πρόσωπα με διαφορετική μέχρι πρότινος πολιτική κατεύθυνση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ