ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Επικοινωνώ και δημιουργώ ραδιοφωνικά στο EUROPEAN SCHOOL RADIO – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ», καθώς και αντίστοιχου Σχεδίου Δράσης, παρακολούθησαν στο Νέο Θέατρο Τεχνών Λάρισας την κωμωδία του Λεωνίδα Τσίπη «Δίχως φρένα… Η Εκδίκηση της Ιοκάστης..!», σε σκηνοθεσία Χρήστου Δημητριάδη.

Οι Μαθητές που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική θεατρική παράσταση, ψυχαγωγήθηκαν και γέλασαν με την καρδιά τους. Παράλληλα, με το πέρας της παραστάσεως, συζήτησαν με τους ηθοποιούς και το σκηνοθέτη γενικά για το θέατρο και τις διαφορές του με τον κινηματογράφο.
Μαθητές και συνοδοί Εκπαιδευτικοί αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ξέφυγαν για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, ηθοποιούς, σκηνοθέτη, τεχνικούς κλπ, που έστησαν ξανά τα σκηνικά και έπαιξαν το έργο αποκλειστικά για το Σχολείο, καθώς είχαν τελειώσει ήδη οι προγραμματισμένες παραστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ