ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Ε.

16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για το σχολικό έτος 2021-2022

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει τον διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά”. Απευθύνεται σε μαθητές/τριες των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικών Σχολείων της χώρας και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022. Για την διεξαγωγή του προβλέπεται να διατεθούν οι δύο πρώτες διδακτικές ώρες (8:15 – 10:15).

Η ΕΜΕ καλεί τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, ο οποίος έχει ως στόχο την καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης και την ανάπτυξη μαθηματικών δεξιοτήτων στους μαθητές. Ο Διευθυντής του σχολείου πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα: 16ος Μαθητικός Διαγωνισμός Παιχνίδι και Μαθηματικά 01-04-2022 : Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής | Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, ώστε το σχολείο να λάβει μέρος στο διαγωνισμό.

Μετά το πέρας στου διαγωνισμού θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στον/στην Διευθυντή/ντρια και τους/τις εκπαιδευτικούς και στους μαθητές των τάξεων που θα συμμετάσχουν.  Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΜΕ Λάρισας κ. Βανέσσα Πατσιούρα, στο τηλ. 6982249887 ή στο mail: van_math@yahoo.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ