ΌΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ!!!!!!!

Ανακοίνωση που υπογράφουν εκ μέρους της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ οι Δημήτρης Κοντελές π. αιρετός του ΠΥΣΔΕ Λάρισας και Παναγιώτης Ρεμπάπης π.α. αιρετός του ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Mail: rebapis@otenet.grΑυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με τις ανακοινώσεις μιας εκ των δυο κυβερνητικών παρατάξεων με τον τίτλο Ακηδεμόνευτοι Δημοκράτες Καθηγητές (ΑΔΗΚ) πίσω από την οποία βρίσκεται ο ιδρυτής «κηδεμόνας» και «ψευτοαιρετός» κ. Κοντσιώτης δεν έχουν προηγούμενο.

Ξεκινώντας από την τελευταία ανακοίνωση της ΑΔΗΚ σε σχέση με τις 20 προτιμήσεις, στις δηλώσεις για βελτίωση και οριστική τοποθέτηση, η υποκρισία κτυπάει κόκκινο. Να θυμίσουμε για τον 20 χρόνια στο ΠΥΣΔΕ κ. Κοντσιώτη (τα 18 ως αιρετός της ΔΑΚΕ και σήμερα σαν «ψευτοαιρετός» με τις εκλογές παρωδία της κ. Κεραμέως) , ότι τα 6 χρόνια (2015-2020) που υπήρχαν οι αιρετοί των παρεμβάσεων στο ΠΥΣΔΕ δεν ίσχυσαν οι 20 επιλογές και οι εκπαιδευτικοί δήλωναν απεριόριστο αριθμό σχολείων. Οι 20 προτιμήσεις υπήρχαν πριν το 2015 και επανήλθαν μετά το 2020. Τι αλήθεια συμβαίνει και ο κ. Κοντσιώτης ζητάει σήμερα να μην ισχύει αυτός ο περιορισμός; Η απάντηση είναι φανερή.

Ήταν σε αγαστή συνεργασία με τις προηγούμενες διοικήσεις (τον βόλευαν οι 20 προτιμήσεις) και είχε την αποκλειστικότητα της πληροφορίας για το σε ποια σχολεία υπάρχουν κενά, σε ποια θα δημιουργηθούν λόγο βελτιώσεων κλπ. Γι’ αυτό και έβαζε φρένο στην δημοσιοποίηση των πινάκων Α με τα κενά και πλεονάσματα στα σχολεία. Τους πινάκες Α δημοσιοποιούσαν και ήταν γνωστοί σε όλους τους εκπαιδευτικούς οι αιρετοί των παρεμβάσεων εν μέσω απειλών, και από τον κ. Κοντσιώτη. Ο λόγος που «κλαίγεται» τώρα είναι γιατί η συγκεκριμένη διοίκηση λόγο της εσωκομματικής τους κόντρας τον έχει στον «πάγο» κρατώντας τις πληροφορίες για δική της χρήση. Τόσο απλά.

Όσο για την ανακοίνωση-καταγγελία για τον υποδιευθυντή που δεν μπορεί να είναι αναπληρωτής διευθυντής, του είναι γνωστό. Τον έχει ψηφίσει για υποδιευθυντή εδώ και 4 χρόνια και γνωρίζει ότι έχει οριστεί ως αναπληρωτής διευθυντής.

Τα πρακτικά του ΠΥΣΔΕ είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Προξενεί όμως εντύπωση ότι η καταγγελία ήρθε μια ημέρα μετά την υπογραφή του αναπληρωτή διευθυντή, απόφασης του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου του προς την ΠΔΕ για έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης σχετικά με τα προγράμματα Erasmus από τον προηγούμενο διευθυντή. Την υπογραφή αυτής της απόφασης αμφισβητεί ο κ. Κοντσιώτης;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ