ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΛΑΟΙ

Αντιπολεμική Συναυλία το Σάββατο 2 Απρίλη στις 12:00 μ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας από κοινού με το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, την Πανθεσσαλική Ένωση Επαγγελματιών Μουσικών ,τους Φοιτητικούς Συλλόγους (Εστιών, Ιατρικής, Περιβάλλοντος), την Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λάρισας κι άλλους φορείς διοργανώνουν Αντιπολεμική Συναυλία το Σάββατο 2 Απρίλη , στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία .

Ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την αντιπαράθεση που κλιμακώνεται σταθερά !Το εύφλεκτο υλικό που οδήγησε σε ανάφλεξη στην περιοχή, με την απαράδεκτη και καταδικαστέα Ρωσική εισβολή , συσσωρευόταν εδώ και χρόνια ! Τα όποια προσχήματα αξιοποιεί η κάθε πλευρά δεν μπορούν να κρύψουν ότι η σύγκρουση είναι αποτέλεσμα των ανταγωνισμών.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Ουκρανικό λαό, στον λαό της Ρωσίας. Δυναμώνουμε  τον αγώνα και την πάλη μας ενάντια στον πόλεμο, για να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, απαιτώντας να κλείσουν τώρα οι βάσεις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Λάρισα και σ΄όλη την Ελλάδα!

Ο λαός έχει την δύναμη  με την πάλη του να βάλει την σφραγίδα στις εξελίξεις και να συμβάλει ώστε να ανοίξει ο δρόμο για την πραγματική ειρήνη, την φιλία, την αλληλεγγύη,  τις σχέσεις αμοιβαίου οφέλους για τους λαούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ