ΣΟΥΒΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΡΝΙ ΣΤΗ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παίρνουν φωτιά οι σούβλες στη γνωστή ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα που υποδέχεται την άνοιξη με τα νόστιμα πιάτα της στο όμορφο και ζεστό εσωτερικό περιβάλλον αλλά και στον εξωτερικό χώρο όταν ο καιρός το επιτρέπει. Στην ταβέρνα Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι θα βρίσκεται κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό ενώ κάθε Σάββατο θα σας περιμένει και αρνί γάλακτος στη σούβλα.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας και κρέατα στη σούβλα, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα με κεμπάπ και ψητό αρνί, γίνεται ο αγαπημένος σας προορισμός για τις  εξόδους σας.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ