ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Αναγνωρίζοντας τη στήριξη που παρείχε ο Ελληνικός λαός, στους δύσκολους καιρούς των Αμερικανονατοϊκων βομβαρδισμών στη χώρα τους 3 μεγάλοι συνεταιρισμοί αγροτικών προϊόντων από τη Σερβία, βλέποντας ότι η κτηνοτροφία στην Ελλάδα περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της αποφάσισαν να προσφέρουν σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ζωοτροφές (τριφύλλι, καλαμπόκι) σε αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου και ήλθαν ήδη σε επικοινωνία με τη διοίκηση του μεγαλύτερου Κτηνοτροφικού συλλόγου της χώρας και τον πρόεδρό του Ζήση Παρλίτση.

Οπως μαθαίνουμε, μέσα στις επόμενες ημέρες το δ.σ. του συλλόγου εκτιμώντας τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κτηνοτροφίας θα στείλει απαντητική επιστολή στους συνεταιρισμούς με τις ποσότητες που απαιτούνται ώστε να ξεκινήσει η μεταφορά αυτών των ποσοτήτων από τη γειτονική και φίλη χώρα.

Αν όλα πάνε καλά είναι βέβαιο ότι αυτή η προσφορά θα αποτελέσει μία σημαντική ανάσα για τους κτηνοτρόφους της περιοχής που αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ενημερωθούν από το σύλλογό τους για τη διαδικασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ