ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΘΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ

Στη διοίκηση εκλέγεται επίσης και ο Αθ. Καραΐσκος του συνεταιρισμού Ενιπέα, ενώ στο εποπτικό εκλέγονται οι Χρ. Σουλιώτης του ΘΕΣΤΟ και Γ. Μηλιώνης από τη Βερδικούσια

Αν και λόγω προσωπικών θεμάτων απουσίαζε από τη σημερινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση και τις εκλογές της Εθνικής Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστος Τσιτσιρίγγος εκλέχθηκε στο 1ο δ.σ. της Ενωσης αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο συνδικαλιστικό στέλεχος που χαίρει εκτίμησης στους κόλπους των συνεταιριστών της χώρας.

Στην 1η αιρετή διοίκηση της ΕΘΕΑΣ εκλέγεται και ο κ. Θανάσης Καραΐσκος του συνεταιρισμού Ενιπέα, ενώ στο Εποπτικό Συμβούλιο εκλέγονται οι κ.κ. Χρήστος Σουλιώτης του ΘΕΣΤΟ και Γιώργος Μηλιώνης από τη Βερδικούσια.

Ο κ. Τσιτσιρίγγος με την ανακοίνωση του αποτελέσματος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκλογή επισημαίνοντας ότι με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το υγιές συνεταιριστικό κίνημα στο οποίο πρωτεύοντα ρόλο παίζει ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου που πλέον βαδίζει σε δρόμους ανάπτυξης.

Είμαστε μέσα στα κέντρα των αποφάσεων προς όφελος των συνεταίρων και του συνεταιρισμού, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτσιρίγγος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ