ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΠΕΤΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ

Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα επισκέφτηκε στο γραφείο του, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία αμέσως κατά την έξοδο της από το Υπουργείο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημέρωσα, κατ’ αρχάς, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για τα ζητήματα που έθεσα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη συνάντησή μας στο Μέγαρο Μαξίμου και κατόπιν εξετάσαμε μια σειρά θεμάτων που αφορούν το νομό της Λάρισας, όπως η πορεία των νέων έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος ‘Αντώνης Τρίτσης’ ενέταξε στα νέα έργα για την Περιφέρεια και Δήμους της Θεσσαλίας, την Αξιοποίηση ταμιευτήρων Ναρθακίου και Διλόφου για τις υδρευτικές ανάγκες της πόλης των Φαρσάλων, προϋπολογισμού 21.756.190,26 ευρώ και την Ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Τυρνάβου προϋπολογισμού 2.270.000 ευρώ. Είναι έργα κρίσιμα που ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας και αναβαθμίζουν τη ζωή μας.

Ο κ. Πέτσας, είναι εξαίρετος γνώστης της κατάστασης στο νομό μας και η συνεργασία μας έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα για τους Δήμους μας. Είχαμε και πάλι μια εποικοδομητική συνάντηση και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις που θα υλοποιούν τις δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού καθώς και μέτρα στήριξης των δήμων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ