ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με μεγάλη επιτυχία σε ένα κατάμεστο Μαξίμ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου, με θέμα «Η γυναίκα στη λογοτεχνία». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν δραματοποιημένα αποσπάσματα από τα έργα:

– Η Σονάτα του σεληνόφωτος του Γιάννη Ρίτσου

– Στέλλα Βιολάντη του Γρηγορίου Ξενόπουλου

– Η μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση

– Το νυχτολούλουδο της Kopano Matlwa

– Σας αρέσει ο Μπράμς; της Μάρως Δούκα

Σε κάθε απόσπασμα και μια διαφορετική γυναικεία παρουσία. Κάθε ηρωίδα αντιπροσωπεύει διαφορετική εποχή, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, ιδιαιτερότητες, στερεότυπα. Όλες όμως είναι γυναίκες που αγαπούν τη ζωή και αγωνίζονται για να την κατακτήσουν, αν και όχι πάντα με επιτυχία!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μαθητές του ΓΕΛ Τυρνάβου, με μελοποιημένα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη και έγινε απαγγελία ποιημάτων από συλλογή της Χρυσάνθης Χαραλαμπίδου.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης η διοίκηση του συλλόγου Γυναικών σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ευχαριστούμε πολύ τον μουσικό και μαέστρο της φιλαρμονικής Θέμη Σαμαντζή, που μας βοηθά πρόθυμα κάθε φορά που τον χρειαζόμαστε!!! Η παράσταση απογειώθηκε χάρη στη μουσική του υποστήριξη!!! Ένα ευχαριστώ για όλους και όλες που μας στηρίζετε στις εκδηλώσεις μας και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε!!! Συγχαρητήρια, στα μέλη της θεατρικής ομάδας και στις φίλες του συλλόγου για την εξαιρετική τους παρουσία !!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ