ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Λαρισαίων

Το ρόλο του απεργοσπάστη έρχεται να παίξει η Δημοτική Αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, κ.α. στο δήμο της Λάρισας. Τη μέρα που εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς καλούν σε Πανελλαδική πανεργατική απεργία, η πλειοψηφία της διοίκησης Καλογιάννη στο Ωδείο καλεί σε συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου.

Την ώρα που το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, τα σωματεία, οι ομοσπονδίες αγροτών και αυτοαπασχολούμενων και η νεολαία δίνουν τη μάχη ενάντια στην ακρίβεια, εναντια στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, με αιχμή την πάλη για την προστασία του εισοδήματος με την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, με μέτρα προστασίας κατά της ακρίβειας, η Δημοτική Αρχή Λάρισας δείχνει ξεκάθαρα τη στάση που παίρνει.

Ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό της πόλης, ως ένας ακόμη απεργοσπαστικός μηχανισμός.

Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης, του Ωδείου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Να της γυρίσουν την πλάτη και να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας και ο εκπρόσωπός της δεν θα δώσουν άλλοθι σε τέτοιες μεθοδεύσεις. Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την απαράδεκτη συνεδρίαση.

Απαιτούμε να αλλάξει έστω και τώρα ημέρα. Οι εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ αύριο θα είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους μας, σε κάθε κλάδο και γειτονιά για να δοθεί ηχηρή απάντηση στην κυβέρνηση και στις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Όλοι αύριο Τετάρτη 6 Απρίλη στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας στην Κεντρική πλατεία της πόλης στις 10:00π.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ