ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τελευταία έξοδος για φέτος για την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, που συνδυάστηκε με μια μεγάλη νίκη, κόντρα στην ομάδα του Καναλακίου Πρέβεζας.
Οι Αμπελωνίτες, επικράτησαν με 64 – 68, σε έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι και με τη νίκη αυτή, εδραιώνονται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι παίχτες του Γ.Σ. Αμπελώνα, από το πρώτο λεπτό, μπήκαν ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πάντα μπροστά στο σκορ και άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων. Μελανό σημείο του αγώνα, οι τραυματισμοί των Μπαμπανάτσα και Καραγιάννη από τον Αμπελώνα, που προστίθενται στην μεγάλη λίστα των τραυματιών, που έχει η Αμπελωνίτικη ομάδα, από τον Ιανουάριο και μετά!

Οι Αμπελωνίτες, την Κυριακή 10 Απριλίου στις 5 μ.μ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδέχονται την ομάδα του Αγρινίου, η οποία έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, σε έναν αγώνα, που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ