ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ 17ΧΡΟΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 35ΧΡΟΝΟΣ

Στιγμές τρόμου για 17χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας. Άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών την πλησίασε από πίσω, ενώ πήγαινε σχολείο και την παρέσυρε σε πιλοτή πολυκατοικίας. Στη συνέχεια άρχισε να την φιλά. Όπως καταγγέλθηκε, αν δεν ξέφευγε, ίσως και να την βίαζε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9.30 π.μ. στην περιοχή της Καλλιθέας στον Βόλο. Η 17χρονη βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη εκτεθειμένη στα χέρια του 35χρονου, που έδρασε ύπουλα και αιφνιδιαστικά. Ευτυχώς, κατάφερε να αντιδράσει.

Ξέφυγε και άρχισε να καλεί έντρομη σε βοήθεια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Άμεσα κινητοποιήθηκε περαστικός για να βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για περιπατητή που εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό του.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου σήμανε συναγερμός έπειτα από κλήση στο 100. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του καταγγελλόμενου περιστατικού και άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τον 35χρονο. Τον βρήκαν μόλις δύο οικοδομικά τετράγωνα πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Περπατούσε χαλαρά και έλεγε ασυναρτησίες. Δεν κατάλαβε το τι προκάλεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές με παρόμοιες πράξεις.

Πηγές της Αστυνομίας τόνιζαν ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου. Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε ακριβώς τι συνέβη. Το κορίτσι τρόμαξε και πανικοβλήθηκε. Όταν κατάφερε να δει από κοντά την κόρη της, εκείνη ξεσπούσε σε δάκρυα με λυγμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ