ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2021-2025 H ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΣΤΟ Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου

Η ένταξη στο περιφερειακό πρόγραμμα ανάπτυξης Θεσσαλίας 2021-2025 της κατασκευής νέας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας , έρχεται σε μία κομβική περίοδο για τη χώρα και την κοινωνία, που μαστίζεται από την μακρά πανδημική κρίση.

Το νοσηλευτικό μας ίδρυμα, παρά τον σχεδόν ένα αιώνα ζωής, έχοντας ως πολύτιμη παρακαταθήκη τις ικανότητες και την περισσή ανθρωπιά του ανθρώπινου δυναμικού του, όχι μόνον άντεξε, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής.

Η νέα χρηματοδότηση θα έλθει να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες τόσο για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά προπαντός για τους συνανθρώπους μας που σπεύδουν στις δύσκολες στιγμές τους να ζητήσουν τη βοήθεια του δημοσίου συστήματος υγείας.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη καθώς ένα αίτημα δεκαετιών αρχίζει να υλοποιείτε και να συμβάλει τόσο στην εξοικονόμηση χώρων, όσο και στην καλύτερη χωρική κατανομή των τμημάτων.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσον τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, όσο και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας γι’ αυτή την θετική εξέλιξη.

Συνεχίζουμε με κάθε δυνατό μέσο να εργαζόμαστε για ένα δημόσιο νοσοκομείο ανοιχτό σε όλους και αντάξιο των θυσιών της κοινωνίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ