ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΥΚ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της παρουσίας του κ. Τσακαλώτου στην Λάρισα.

Στη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Καλογιάννης και ως μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ενημέρωσε τον κ. Τσακαλώτο για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σχέση με τις σημαντικές αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος, καθώς και τα προβλήματα λειτουργίας που αρχίζουν να αντιμετωπίζουν πολλές Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Επίσης έγινε συζήτηση και για άλλα ζητήματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση καθώς και στην εξέλιξη του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για ζητήματα που αφορούν το Δήμο Λαρισαίων.

Ο κ. Τσακαλώτος στην συνάντηση του με τον δήμαρχο Λαρισαίων συνοδεύονταν από τους βουλευτές του κόμματος Αννα Βαγενά και Σάκη Παπαδόπουλο, τον γραμματέα της Ν.Ε. Λάρισας κ. Β. Ζωγράφο και άλλα στελέχη, ενώ παρέστη και ο αντιδήμαρχος του Δ. Λαρισαίων Π. Νταής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ