ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ ΔΑΜΑΣΙΩΤΩΝ

Με αφορμή το εξώδικο που απέστειλαν 35 σεισμόπληκτοι Δαμασιώτες στον Δήμο Τυρνάβου, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” εξαπέλυσε σφοδρή πολιτική επίθεση στον κ. Κόκουρα.

Όπως υποστήριξε ο κ. Α. Ροντούλης, το γεγονός του εξωδίκου ντροπιάζει τη δημοτική Αρχή, καθώς θέτει ζήτημα μεροληπτικής και διακριτικής συμπεριφοράς εις βάρος σεισμοπλήκτων του Δαμασίου, οι οποίοι κατήγγειλαν με το εξώδικο τους ότι δεν έλαβαν το επίδομα οικοσκευής που εδικαιούντο, μολονότι άλλοι συντοπίτες τους με επίσης “πράσινα” σπίτια το έλαβαν κανονικά.

Ο κ. Ροντούλης ρώτησε με έμφαση εάν ευσταθούν οι καταγγελίες των κατοίκων και παράλληλα ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία που αφορούν στον περιβόητο λογαριασμό σεισμοπλήκτων του Δήμου, ένα θέμα που επίσης ετέθη στο προαναφερθέν εξώδικο των θιγομένων κατοίκων του Δαμασίου.

Ο κ. Κόκουρας , από την πλευρά του , αναφέρθηκε στις αποφάσεις της τριμελούς επιτροπής του Δήμου , απέφυγε να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση στο ζήτημα της διακριτικής μεταχείρισης και δεσμεύτηκε ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει στον κ. Ροντούλη τα στοιχεία που αφορούν στον επίμαχο λογαριασμό των σεισμοπλήκτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ