ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 4 ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναβλήθηκε για τις 23/01/2023 η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενους τέσσερα πρώην μέλη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας για την υπόθεση τοποθέτησης διευθυντή με λανθασμένη μοριοδότηση.
Κατά τη συζήτηση του αιτήματος αναβολής στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο συνήγορος υπεράσπισης, κάποιων εκ των κατηγορουμένων, Θ. Παπαλιάγκας προέβαλε ενστάσεις για το κατηγορητήριο υποστηρίζοντας ότι ταλαιπωρούνται άτομα αναίτια και οδηγούνται στα δικαστήρια για να αθωωθούν.

Εν τω μεταξύ με δεδομένο ότι δεν κλήθηκαν στην προανάκριση ούτε και ενόψει της ακροαματικής διαδικασίας τα μέλη του οργάνου που μειοψήφησαν προκάλεσε την αντίδραση τόσο του κ. Δ. Διονυσίου διορισμένου τακτικού μέλους του ΠΥΣΔΕ Λάρισας όσο και του Δ. Κοντελέ Δημήτρη αιρετού μέλους.

Μάλιστα ο κ. Διονυσίου μιλώντας στο paidis.com σημείωσε τα παρακάτω:

“Με δεδομένο ότι για τη δημοσίευση κάποιων εξ αυτών των γεγονότων που αφορούν την υπόθεση διώκομαι πειθαρχικά από τον τότε προϊστάμενο και καμία από τις προϊστάμενες αρχές (πρώην και νυν) ΔΔΕ, ΠΔΕ, Υπουργείο δεν ασχολήθηκαν με τη διερεύνηση αυτών των καταγγελιών μου θεωρώ τουλάχιστον απαραίτητη και ηθικά επιβεβλημένη την κλήση μου και μαρτυρία στην συγκεκριμένη δίκη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ