Η ΆΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και νυν Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, στην πόλη μας.  Ο Ε. Τσακαλώτος είναι ένα πολύτιμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ως Υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν εκείνος που έδωσε μεγάλες μάχες στα γιούρογκρουπ και στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς και τις αξιολογήσεις, σε όλη την περίοδο των μνημονίων.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης κατάφεραν να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια, ν’ανοίξουν έναν μεγάλο διάδρομο στη ρύθμιση του χρέους και ν’ αφήσουν απόθεμα το μαξιλάρι των 39 δισεκατομμυρίων.

Το μαξιλάρι αυτό δεν το αφήσαμε ούτε στον Μητσοτάκη ούτε στην Κυβέρνηση της ΝΔ, το αφήσαμε στη χώρα και είμαστε περήφανοι γι’αυτό.

Βέβαια, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα την περίοδο της υγειονομικής κρίσης για να στηρίξει την οικονομία, χωρίς ποτέ να το παραδεχθεί.

Χωρίς αυτό, οι οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης θα ήταν δυσβάσταχτες για τον ελληνικό λαό.

Κατά την περιοδεία μας με τον Ε. Τσακαλώτο και κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Λάρισας στα μαγαζιά, στην αγορά της Λάρισας, γίναμε αποδέκτες της απελπιστικής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η αγορά:

Οι περισσότεροι επαγγελματίες που μιλήσαμε, μας είπαν, ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν πλέον στα στοιχειώδη έξοδα. Όλοι απευθύνονται σε εμάς, με την ελπίδα ότι, θα είμαστε κυβέρνηση και θα τους βοηθήσουμε, ώστε να σταθούν στα πόδια τους.

Γι’αυτό, η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι τεράστια απέναντι στον ελληνικό λαό. Με οδηγό μας αυτήν την ευθύνη πορευόμαστε ενωμένοι προς το 3ο Συνέδριο, το οποίο θα είναι ένα Συνέδριο που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε νέα νίκη για το καλό του τόπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ