Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εορταστικό χαρακτήρα θα έχει η αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα με την ομάδα του Αγρινίου, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς οι Αμπελωνίτες έχουν εξασφαλίσει από καιρό την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ με την εκτός έδρας νίκη τους, την περασμένη αγωνιστική στην Πρέβεζα κατέκτησαν και μαθηματικά την 5η θέση στη βαθμολογία.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Αγρινίου, δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς με μόλις δυο νίκες στο ενεργητικό της, τερματίζει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Για τους Αμπελωνίτες, δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων τραυματισμών, που αντιμετώπισαν από τον Ιανουάριο και μετά, η χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη, καθώς υπήρξαν αγώνες, που η ομάδα δεν μπορούσε ούτε να συμπληρώσει την απαραίτητη 12άδα!

Η αυλαία, λοιπόν, στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, κλείνει την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στο Κλειστό Αμπελώνα, με τον καλύτερο τρόπο για τους Αμπελωνίτες, με τους διοικούντες της ομάδας να αποφασίζουν ελεύθερη είσοδο για όλους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ