ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΑ ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρέμβαση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλη με αιχμές κατά του δημάρχου

Το ζήτημα της αποδυνάμωσης των ΕΛΤΑ στον Αμπελώνα , που ανέδειξε πρόσφατα το paidis.com, έφτασε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου. Στη συνεδρίαση του Οργάνου, ο επικεφαλής της  “Δράσης Πολιτών” , κ. Στέλιος Ροντούλης , έψεξε τον δήμαρχο , κ. Γιάννη Κόκουρα , για ανεπίτρεπτη αδράνεια και εφησυχασμό, που έφερε τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ροντούλης τόνισε: ” Η αδράνεια και ο εφησυχασμός που επέδειξε η δημοτική αρχή είναι απαράδεκτη. Ο Αμπελώνας χάνει συνεχώς υπηρεσίες κρίσιμης σημασίας και μετατρέπεται σε ένα μεγάλο χωριό, απογοητεύοντας τους κατοίκους του. Ενώ άλλοι δήμαρχοι αγωνίζονται αποτελεσματικά για την ποιότητα ζωής των πολιτών τους , ο κ. Κόκουρας σφυρίζει αδιάφορα για την διαρκή υποβάθμιση του Αμπελώνα και αρκείται στο να δηλώνει ότι δεν μπορεί να έχει την παραμικρή δυνατότητα επέμβασης στα ΕΛΤΑ “.

Και ο κ. Ροντούλης κατέληξε: ” Είστε απών, κ. Κόκουρα, από την κοινωνική πραγματικότητα του Δήμου. Ομολογείτε  ο ίδιος ότι είστε πολύ λίγος, με ελάχιστο ειδικό πολιτικό βάρος. Δυστυχώς, όμως , την δική σας ανυπαρξία πληρώνουν οι δημότες μας με μια  δύσκολη καθημερινότητα. Σίγουρα τους αξίζει μια καλύτερη δημοτική Αρχή, η οποία θα δρα αποτελεσματικά και θα προλαμβάνει τις αρνητικές εξελίξεις , πριν αυτές επισυμβούν “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ