Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ: ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς επετεύχθησαν τόσο ο στόχος της άνετης παραμονής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όσο και ο τερματισμός στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Οι Αμπελωνίτες για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετώπισαν την ήδη υποβιβασμένη ομάδα του Αγρινίου, την οποία και νίκησαν με 81 – 74, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, όλους τους παίχτες τους, ενώ για ακόμη μια φορά είχαν την στήριξη των φιλάθλων τους, που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια άκρως αθλητική ατμόσφαιρα.

Η χρονιά για τον Γ.Σ. Αμπελώνα θεωρείται απολύτως επιτυχημένη, καθώς παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπισε η ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά, οι αθλητές υπερέβαλαν εαυτούς και κατάφεραν να τερματίσουν στην αξιοπρεπέστατη 5η θέση, με την διοίκηση να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, καθώς στον Αμπελώνα επιθυμούν να έχουν έγκαιρα, έτοιμη την ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ