ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΕΣΥΝ

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της διοίκησης

Σε συνθήκες κρίσης του κοινωνικοοικονομικού μας συστήματος, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δέχεται τις αρνητικές συνέπειες της, βλέπει το εισόδημα και το επίπεδο ζωής της να διαγράφει αρνητική πορεία, βιώνει μια κατάσταση που οι πραγματικές ανάγκες δεν ικανοποιούνται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Οι εξαρτήσεις σε περίοδο κρίσης ως κοινωνικό φαινόμενο γιγαντώνονται, ακουμπούν όλο και μικρότερες ηλικίες, επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση των ήδη εξαρτημένων ατόμων, ενώ αμβλύνουν και τα κοινωνικά αντανακλαστικά στην εξάπλωση του φαινομένου.

Οι συνθήκες της πανδημίας οδήγησαν στην ανάπτυξη όλων των οικονομικών, κοινωνικών και ψυχολογικών παραγόντων που ευνοούν την έναρξη ή την επιδείνωση της χρήσης και της εξάρτησης.
Οι πολεμικές εξελίξεις σε Συρία, Αφγανιστάν, Ουκρανία και άλλες χώρες δημιουργούν συνεχόμενες ροές προσφύγων, που έχουν αποδειχτεί αρκετά ευάλωτοι στη χρήση και την εξάρτηση. Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος που αντικειμενικά διαμορφώνει και ανθρωπιστική κρίση λειτουργεί καταλυτικά και ως γενεσιουργός παράγοντας για τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών για τα θύματα αυτή της ανθρωπιστικής κρίσης.

Τα ιδεολογήματα που υποστηρίζουν την αθώωση της χρήση της κάνναβης αναβαθμίζονται και πληθαίνουν όσο αυξάνονται οι επενδύσεις αλλά και η ανάγκη να καταστέλλονται οι φωνές και τα όνειρα των νέων, οι συλλογικές διεκδικήσεις, η αντίσταση στην επιδείνωση των όρων ζωής.

Το παράρτημα Λάρισας του ΕΣΥΝ, ενός φορέα που επί 30 χρόνια αγωνίζεται σταθερά και με συνέπεια ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στις λογικές αποδοχής του φαινομένου της τοξικοεξάρτησης, συγκάλυψης των αιτιών που το γεννούν και το αναπαράγουν, ενάντια στην ανοχή και την παραίτηση, στη φυγή από την κοινωνική πραγματικότητα, πραγματοποιεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 17:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και θα ακολουθήσουν οι εκλογές (7:00-9:00μ.μ) για την ανάδειξη Δ.Σ

ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ