ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ

Το νέο Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου που προέκυψε από τις εκλογές της Κυριακής συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνεδρίασης το βράδυ της Τρίτης.

Ειδικότερα το νέο δ.σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος(επανεκλέγεται): Τσικριτσής Αστέριος Αντιπρόεδρος : Αρβανίτης Νικόλαος Εκπρόσωπος Τύπου :Βασιλείου Λεωνίδας Γραμματέας :Τσιακας Κωνσταντίνος Ταμίας: Καλμπουρης Απόστολος Μέλη του Δ.Σ : Κακαλης Δημήτριος Παπράς Ιωάννης.

Ανακοίνωση

Στην πρώτη ανακοίνωση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συναδέρφους μας που προσήλθαν μαζικά στις εκλογές του Αγροτικού Συλλόγου Τυρναβου. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και διπλασιάζοντας τους ψηφίσαντες έδειξαν την αναγνώριση που έχει ο Αγροτικός Συλλογος Τυρναβου στα μάτια των αγροτών της περιοχής μας.

Μια αναγνώριση που έρχεται λόγω της καθημερινής και ανιδιοτελούς δράσης του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια. Η μαζική προσέλευση των συναδέλφων μας παράλληλα στέλνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι μόνο με αγώνες στο δρόμο μπορούμε να έχουμε καλύτερη μοίρα, ενώ παράλληλα δείχνει και την αναγκαιότητα διεκδίκησης των αιτημάτων μας έτσι όπως διαμορφώθηκαν σε επίπεδο Νόμου από την Ενωτικη μας Ομοσπονδία και σε εθνικό επίπεδο από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Η ευθύνη μας είναι μεγαλύτερη ώστε να συνεχίσουμε πιο δυναμικά την δράση μας αναδεικνύοντας τα γενικά και τα τοπικά προβλήματα, προάσπιζοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας απέναντι σε οποιαδήποτε αδικία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ