ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Μια νέα ταλαιπωρία βιώνουν από την περασμένη Δευτέρα οι κάτοικοι του Αμπελώνα που είδαν να κλείνει ουσιαστικά και το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, όπως άλλωστε είχε προειδοποιήσει από το τέλος του προηγούμενου μήνα το paidis.com

Το κατάστημα θα εξυπηρετεί για μόλις 2 ημέρες Τρίτη και Παρασκευή και για λίγες ώρες 7.30 – 11.00 με μετακινούμενο υπάλληλο τους 10.000 περίπου κατοίκους της Δ.Ε. Αμπελώνα προκαλώντας όπως είναι φυσικό μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία σε όσους θέλουν να στείλουν κάποιο δέμα ή κάποια επιστολή, αναγκάζοντάς τους να πάνε στο κατάστημα του Τυρνάβου ή να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη στέλνοντας τα αντικείμενα μέσω ιδιωτικών εταιρειών. Προς το παρόν τουλάχιστον παραμένει στη θέση του ο διανομέας χωρίς και πάλι να μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει για πόσο καιρό θα ισχύσει και αυτό.

Δυστυχώς μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Αμπελώνας θυμίζει μικρή κοινότητα έχοντας χάσει μέσα στα τελευταία τρία χρόνια το υποκατάστημα της Τράπεζας και τα ΕΛΤΑ χωρίς να υπάρξει κάποια δυναμική αντίδραση από την πλευρά της δημοτικής αρχής και των τοπικών φορέων.

Τώρα πλέον οι κάτοικοι που δηλώνουν αβοήθητοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα δύσκολη για αυτούς πραγματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ